×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 04 Şubat 2020 20:27

Van Bahçesaray'da Minibüsün Üzerine Çığ Düştü

Van-Bahçesaray kara yolunun 33. kilometresinde bir minibüsün ve iş makinesinin üzerine çığ düştü. İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Servis, kara yolları ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Haberi duyan Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belediye personeli ve ilçe halkı ile beraber olay yerine giderek çalışmalara destek verdi.

Olumsuz hava koşullarına rağmen tonlarca ağırlığındaki kar yığını altında kalan minibüstekilere ulaşabilmek için yoğun çaba sarf edildi.

Başkan Şeylan tarafından yapılan açıklamada “Komşu ilçemiz Bahçesaray’da üzerine çığ düşen minibüsteki vatandaşlarımıza ulaşmak için AFAD, Jandarma, UMKE, Karayolları, Van Büyükşehir Belediyesi, 112 ve itfaiye ekiplerine Çatak Belediye çalışanlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte destek oluyoruz. 5 kişi hastaneye gönderilirken 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Çığ altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Tüm dualarımız kardeşlerimizle beraber. Umuyoruz sağ salim bulunurlar. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr