×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 19 Eylül 2019 20:40

Akdemir Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ve beraberindekiler,Merhum Agit Akdemir’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşan İlçe Esnaflarından  Agit Akdemir için kurulan taziye evini, Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çağatay Aydın, İlçe Müftüsü Mehmet Sain ve Kurum amirleri ziyaret etti.

 Kurulan Taziye Evinde, Akdemir Ailesi’ne ve merhumun sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Protokol üyeleri, İlçe Müftüsü Mehmet Sain tarafından merhumun ruhuna ithafen okunan dualara eşlik etti.

 Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Akdemir Ailesi “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr