Salı, 12 Mart 2019 20:04

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü 'nün 98'nci yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Münasebetiyle Şehit Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda program düzenlendi.

Düzenlenen programa Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Eşi Pınar Türkmen, Cumhuriyet Savcısı Hümeyra Yar, Hakim Hilal Merve Aydın,  AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Mali Hizmetler Müdürü Yeliz Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Şube Müdürleri Şükriye Ersari, Murat Gökhan İlçe Müftüsü Mehmet Sain,İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Raci Selçuk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, ilçede görevli diğer kurum amirleri Öğretmenler, veliler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Şehit Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi tarih öğretmeni Mehmet Dinç’in günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam etti. Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan video gösterisinin ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve türküler ve oratoryo gösterisinin sunulmasının ardından Kaymakam Türkmen Programda görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.