Perşembe, 14 Şubat 2019 20:23

Sevgi Anaokulu İdarecileri ve Öğretmenlerinden Motivasyon Kahvaltısı

Sevgi Anaokulu Müdürü Miray Manto, Eğitim Öğretim Yılında İkinci Dönemin başlaması ile öğretmenlere motivasyon kahvaltısı düzenledi.

Düzenlenen Motivasyon Kahvaltı programına İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Eşi Pınar Türkmen,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Şube Müdürleri Şükriye Ersari, Murat Gökhan, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, Müdür Yardımcısı Kübra Gümüş, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sohbet Havasında geçen kahvaltıda konuşan Türkmen; “ Geleceğimiz için tüm ilçemizdeki tüm çocukların okul öncesi eğitimi almaları gerektiğini düşünüyorum. Okul öncesi eğitimi alan ve almayan öğrenciler hayatın her alanında farklı olduklarını gösteriyorlar. Bu uğurda siz öğretmenlerimize çok güzide görevler düşmektedir. Eğitim öğretim yılınızda hepinize başarılar dilerim.” Dedi.