Salı, 08 May 2018 22:06

Mega Proje Hızla İlerliyor

Çatak’ı modern ve prestijli bir ilçe haline getirecek Mega Proje hızla ilerlerken, projenin mimarı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, projenin yürütüldüğü alanlarda incelemelerde bulundu.

Çatak'a hayat verecek ve 27 bin metre kare alan üzerinde gerçekleştirilecek Mega Proje'nin mesire alanlarında çalışmalar aralıksız sürüyor. İnşaatın sürdüğü alanlarda proje yavaş yavaş şekillenirken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, projenin her anını titizlikle takip ediyor.

Yürüyüş alanları, parkları, sosyal tesisleri gibi birçok yeniliğin yer aldığı proje tamamlandığında Çatak’ta yeni bir yaşam alanı oluşacak ve ilçe modern şehir kimliğine kavuşturmuş olacak. Projenin, doğa ve yeşilin korunarak yürütüleceğini anlatan Akgül, "Bilgi yolu üzerinde bulan yeni mesire alanının tüm vatandaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çatak’a her alanda değişim ve gelişimi yaşatıyoruz. Çatak’ın eksiklerini, isteklerini zamanla tamamlıyoruz. İnşallah Mega Projemiz tamamen bittiğinde Çatak çok farklı bir çehreye bürünmüş olacak" şeklinde konuştu.