Cumartesi, 30 Aralık 2017 18:50

Miniklerden Anlamlı Kermes

Çatak Sevgi Anaokulu öğretmen ve velileri düzenledikleri kermesle okullarının ihtiyaçlarını gidermek için yardım topladılar.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında Çatak taziye evinde düzenlenen kermese Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, kurum müdürleri öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Minik öğrenciler ve velilerinin açtığı kermesteki standlar yerli malı haftasına ayrı bir renk kattı. Kermeste konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, yerli malına dikkat çekerek,"Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz bir şeyler üretmenin, tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın heyacanını yaşıyorlar. Yerli üretimin bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kutlamanın önemini vurgulamak amacıyla öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz kermes Sevgi Anaokuluna hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AKGÜL, BOL KAZANÇ DİLEDİ

Eşi Demet Akgül ile birlikte standları dolaşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, yemek ve tatlılara tam not verdi. Akgül, Yerli malı etkinliklerinin unuturulmaması gerektiğini belirterek, "Bu tür etkinlikler çocukların geleceklerini planlamaları açısından oldukça önemlidir.

Ayrıca velileri ve öğretmenlerinin kendi elleriyle hazırlamış oldukları yemek ve tatlı çeşitlerinin hepsi birbirinden güzel güzel olmuş. Bizde böyle anlamlı bir etkinlik yapan okulumuza katkı olması ve onları yalnız bırakmamak adına kermesi ziyaret ettik. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize bol kazançlar diliyorum" dedi.