×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 01 Temmuz 2021 07:46

Araç Filomuza Yeni Loder Kepçe

Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan’ın girişimleri sonucunda belediyemize 2021 model T.B.B.’den( Türkiye Belediyeler Birliği) kazıcı yükleyici özelliklere sahip Beko Loder Kepçe bedelsiz olarak kazandırıldı.

Başkan Şeylan; “Belediyemizce iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak mevcut iki adet iş makineleri ile ihtiyaca cevap vermekte zorlanmaktaydı. Halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla bir adet Hidromek Marka Beko-Loder kazıcı yükleyici iş makinesi Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe aldık. Belediyemiz bütçesinden harcama yapmadan belediyemize böyle önemli bir iş makinesi kazandırdığımız için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Ayrıca iş makinemizin belediyemize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan ve AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Abdulahat Arvas’a, şahsım ve halkımız adına çok teşekkür ederim Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr