×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 08 Nisan 2021 18:16

Başkan Şeylan’dan Kurumlara Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte ilçede bulunan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerine nezaket ziyaretinde bulunup çalışan memurlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Şeylan,”Hizmetlerde kurumlar arası ilişkiler çok önemli Çatak Belediyesi olarak tüm kurumlarımız ile uyum içinde çalışıyoruz. İlçemizde bulunan Resmi kurum ve kuruluşlarımız kendi faaliyet alanları içinde İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar yapmaktadır. Vatandaş odaklı çalışan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerekiyor. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve işbirliği gerekiyor, bunun için sık sık kurum amirleri ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyoruz, Bugün de Çatak Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ziraat Bankası Çatak Şubesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı, Çatak Mal Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro kurumlarımıza nezaket ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kurum ve Kuruluş ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. 

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr