×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 18 Mart 2021 17:25

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Töreni Yapıldı

Çatak’ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü programı için Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na İlçe Kaymakamı Mehmet erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Çelenk sunma programı sona erdi.  

 Çatak Yatılı Bölge Okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen anma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü temalı video gösterimi izlenildi. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması. Ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisinden sonra tören son buldu.

Çatak Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ,Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek, İlçe Jandarma Komutanı Alican Arslan ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, Kurum Amirleri, Şube Müdürleri, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr