Salı, 19 Ocak 2021 17:38

Zorlu Karla Mücadele Çalışması Aralıksız Devam Ediyor

Çatak’ta etkili olan kar yağışının ardından belediye ekiplerimizin yoğun kar mesaisi aralıksız devam ediyor.

Çatak Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün gece başlayan ve aralıksız etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle çalışmalara başladı. İlçe merkezi, merkez mahalleler, ana yol ve caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışması ile birlikte yaya kaldırımlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele çalışmasına ulaşım ve yaya trafiğinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Van Büyükşehir Belediyesine bağlı iş makineleri desteği ile aralıksız kar temizliği çalışmaları yapılıyor.

Karla mücadele çalışmasını yürüten ekiplerimiz, çarşı merkezinde özellikle ana arterlerde yapılan araç parklarından dolayı zor anlar yaşamakta. Tüm araç sahiplerimizin duyarlılık göstererek, araçlarını daha uygun alanlarda park etmelidir.