×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 17 Eylül 2020 19:09

Maske Ve Sosyal Mesafe Denetimleri Gerçekleştirildi

 İlçe Protokolü tarafından “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” Sloganı ile ilçemizde yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.

Kontrollerde İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Alican Arslan, Çatak Devlet Hastahanesi Başhekimi Tarık Temel ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu tarafından Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşların bilinçlendirilmeleri ve tedbir/kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirildi.

Başkan Şeylan; Belediye olarak kamu kurumları ve vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız sürdürüyoruz. İçişleri Bakanlığımızın, 'Sağlık için, hepimiz için' Sloganı ile 81 ilde olduğu gibi ilçemizde de denetimlerimize süreklilik teşkil edecek şekilde devam ediyoruz. Denetimlerde vatandaşlarımızın bilinçlendiğini ve kurallara uyduğunu görmek bizleri memnun ediyor. Bu duyarlılıkla ve birliktelik sayesinde kurallara uyduğumuz takdirde İnşallah bu salgını hep birlikte atlatacağız.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr