×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 01 Eylül 2020 10:38

Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Çatak Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi imzalandı.


Belediyemize ait çatak Belediyesi Personel ltd şti bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine; Çatak Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Abdullah Efeoğlu, komisyon üyeleri ve sendika temsilcileri katıldı. Başkanlık makamında yapılan imza töreninde Hizmet-İş Sendikası Başkanı Abdullah Efeoğlu, gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, emeğin ve emekçinin yanında olan Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a teşekkür etti.


Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ise güzel bir sözleşme olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Komisyonumuz ile beraber sendika temsilcilerimiz ile toplu sözleşme için birkaç görüşme yaptık. Güzel bir sözleşme oldu. Belediye Başkanlığımız ile Hizmet İş sendikası arasında toplu İş sözleşmesi imzaladık. İşçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Biz her zaman emeğin, emekçinin yanındayız. Biz bir aileyiz, inşallah bu yaptığımız sözleşme, Belediyemiz ve işçi kardeşlerim için hayırlı uğurlu olur, Rabbim bizleri utandırmasın.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr