×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 13 Haziran 2020 20:11

Başkan Şeylan’dan Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Başkan Şeylan Mesajında;

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için inançla, millet ve vatan sevgisiyle, fedakarca görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 181 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyerek büyük başarılara imza atan Türk Jandarma Teşkilatımız, yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında gösterdiği başarılar ile  her daim milletimizin güven kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Bayrağımız ve mukaddesatımız uğruna şehadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve korkusuz kahramanlarımızın muazzez emanetlerine minnet ve şükranlarımı sunuyor, tüm Jandarma Teşkilatı personelimize görevlerinde başarılar, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum." Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr