×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 19 May 2020 12:19

Başkan Şeylan’dan “Kadir Gecesi” Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Şeylan mesajında;
Bin aydan daha hayırlı olduğu Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen Mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın sevincini yaşamaktayız.

Kadir Gecesini özel yapan, bütün insanlık için hidayet ve mutluluk rehberi olan ilahi kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanılmış olmasıdır. Bu gecenin kıymetinin bilinmesi, ancak Kur’an’a samimiyetle yönelmek, O’nu okumak, anlamak, düşünmek ve yaşamakla mümkün olacaktır.

Mükâfatların, sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi, kendi benliğimize sahip çıkarak, ömrümüzü gözden geçirme ve sorgulama, işlediğimiz günahlara tövbe etme ve onlar için af dileyerek Yüce Yaratıcımızın sonsuz rahmet ve mağfiretini umarak yenilenme, aramızdaki sevgi ve muhabbetin hepimizi kucaklaması için bu yolda yeni adımlar atma zamanıdır.


Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecenizi tebrik ediyor, Yüce Mevla’mızdan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ediyor. Ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr