Cuma, 14 Şubat 2020 19:25

Belediye Ekiplerimizin Karla Mücadele Çalışması

Çatak'ta etkili olan kar yağışı sonrası belediyemize bağlı ekipler iş makinaları ile cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmasına devam ediyor.

Kar yağışının ardından harekete geçen ekipler yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Öncelikle ana arterler başta olmak üzere yollarda ve kaldırımlarda kar küreme çalışması yapan ekipler, daha sonra mahalleler ve ara sokaklara girdi. Kamyonlar, kepçeler, greyderler ve küreme ekipleriyle tüm ilçe geneline yayılan karla mücadele çalışması kısa sürede kendini gösterdi ve ilçe merkezinin büyük bir kısmı kardan temizlendi. Araçlar için yolları, yayalar içinde kaldırımları temizleyen ekipler vatandaşların takdirini topladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan yardımcısı Cihan Yalçın, İlçemizde vatandaşların mağdur olmaması için Ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarda çalışma yürütüyor. İlçemizde açılmadık tek bir yol dahi kalmaması adına mesai kavramı gözetmeksizin seferber olduk dedi.