×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 18 Ocak 2020 21:53

Başkan Şeylan'dan Yarıyıl Tatili Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 2019–2020 eğitim öğretim yılı, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan, “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız zorlu ve koca bir eğitim dönemini daha geride bırakarak karnelerini aldı. Unutmamak gerekir ki karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, çocuklarımızın yalnızca dönem içerisindeki başarılarını gösteren bir cetveldir.

Çocuklarımızdan özellikle tatilde dinlenmelerini ancak tatillerini yalnızca dinlenerek geçirmemelerini bol bol kartopu oynamalarını ve gönüllerince eğlenmelerini istiyorum. Bu vesileyle Başta Öğrencilerimiz Olmak Üzere, Öğretmenlerimize Ve Velilerimize Gösterdikleri Üstün Gayret Ve Çalışmaların Ödülü Karne Gününü İçtenlikle Kutlar, Güzel Bir Tatil Geçirmenizi Dilerim.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr