×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 04 Aralık 2019 22:23

İlçe Protokolünün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve Cumhuriyet Savcısı İlker Çağatay Aydın, Dünya Engelliler haftası münasebetiyle Bahçelievler Mahallesindeki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret etti.


Okul Müdürü ve Öğretmenlerden merkez ve çalışmaları hakkında bilgiler alan heyet, engelli öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Engelli çocuklar tarafından sevgiyle karşılanan protokol üyeleri çocuklar için getirdikleri hediyeleri verdi.

 Belediye Başkanı Şeylan; “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onların dertleri ile ilgilenmek hepimizin ortak görevidir. Engelli kardeşlerimiz ile ilgilenmek onlara hizmet etmenin sevabı çok büyüktür ve unutmamalıyız ki her engelli Allah’ın bize emanetidir ”dedi.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi idareci ve öğretmenleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Kaymakamı Çeçen’e Belediye Başkanı Şeylan’a ve Cumhuriyet Başsavcısı Aydın’a yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr