Pazartesi, 25 Kasım 2019 21:28

Acer Ailesinden Başkan Şeylan’a Ziyaret

Hakkari Alan Aşireti’nden Acer Ailesi, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hakkari ilinde bulunan Alan Aşiret mensubu İsmail Acer ve beraberindekiler, Başkan Şeylan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dileyip Türk Bayrağı ve plaket hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,” Hakkaride bulunan Alan Aşiretinden Acer Ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ”dedi.