×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 28 Ekim 2019 17:50

Başkan Şeylan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şeylan mesajında, "Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Atatürk'ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk Milletinin, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış Cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur. 

 Birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de vatanımızı her türlü tehlikeden korumaktan geri durmayacağız. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Aziz milletimizin ve tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. ”dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr