Cuma, 18 Ekim 2019 09:37

Belediyespor Rafting U19 Takımımız Birinci Oldu

Türkiye Rafting Federasyonunca Van (Bahcesaray-Çatak)'da 17-20 Ekim tarihleri arasında organize edilen, Türkiye'nin 40 kentinden 60 takım ve 30 kulüpten 370 sporcunun katıldığı R4 Rafting 2'nci ayak yarışmalarında 1.gün Nehir İnişi Yarışında Çatak Belediyespor Klübü U19 Takımımız Birinci oldu.

Bahçesarayda startı verilen şampiyonada Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Gençlik ve Spor Müdürü Erkan Manto çatak Belediyespor Rafting sporcularını almış oldukları birincilikten dolayı tebrik etti.