Perşembe, 29 Ağustos 2019 20:52

Başkan Şeylan’dan  Kaymakam Çeçen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden Van’ın Çatak ilçesine atanan Kaymakam Ekrem Çeçen, göreve başladı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, göreve başlayan Kaymakam Çeçen’i Kaymakamlık makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a hayırlı olsun ziyaretinde AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur ve Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın eşlik etti.

Kaymakam Çeçen Başkan Şeylan ve beraberindekilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip ilçenin hak ettiği yere gelmesi için birlikte çalışacağız dedi.

Kaymakam Ekrem Çeçen kimdir?

1983 yılında Kayseri İli Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Yeşilhisar’da, ortaokulu  ve liseyi Ankara’da tamamladıktan sonra 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden onur derecesiyle mezun oldu.

Sırasıyla Erciş/Van Mal Müdürlüğü’nde muhakemat memuru olarak; Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’nda ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’nda gelir uzman yardımcısı olarak; Kocaeli Defterdarlığı’nda milli emlak denetmen yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2011 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Kayseri Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir'in Akpınar ve Bolu’nun Seben İlçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

İngiltere'nin Porstmouth Üniversitesi'nde “An Analysis on Narcotics in Turkey: TheTheoreticalPerspective of theFightAgainstDrugsandtheImportance of Turkey (Türkiye'de Narkotik Üzerine Bir Analiz: Uyuşturucuyla Mücadelenin Teorik Perspektifi ve Türkiye’nin Önemi)” konusunda Kamu Yönetimi alanındaki yüksek lisansını tamamladı.

Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayarak 22.06.2015-05.09.2017 Devrekani Kaymakamı, 16.09.2017 - 08.08.2019 Kürtün Kaymakamlığı  görevini yapan Çeçen, 08. 08.2019 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı 2019/268 atama kararnamesiyle Çatak ilçesine tayini çıktı. Kamu yönetimi alanında yayımlanmış kitabı bulunmakta olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki  çocuk babasıdır.