Pazar, 11 Ağustos 2019 18:54

Çatak'ta Kurban Bayramı

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Kurban Bayramı dolayısıyla kamu görevlileri, vatandaşlar, güvenlik güçleri ve şehit aileleri ile bayramlaştı.

Çatak Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Çatak Merkez taziye evinde bayramlaşma programı düzenlendi. Başkan Şeylan Vatandaşlar ve kamu görevlileri ile bayramlaştı. Burada konuşan Şeylan, toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olan bayramların aynı zamanda barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu belirterek, "İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızdaki yerleri son derece önemlidir. Zaman kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirerek hep birlikte ülkemizi ihya etme, milletçe el ele verip ülkemizi daha ileriye götürme zamanıdır. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Taziyeevi'ndeki programın ardından Şeylan ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, buradaki personelle bayramlaştı.

Başkan Şeylan ve beraberindekiler son olarak ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı, onlarla sohbet etti.