Perşembe, 18 Temmuz 2019 22:03

Belediyeden Sivrisinek ve Karasinek Mücadelesi

Çatak Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte artan sivrisinek, karasinek ve haşereye karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Yaz mevsimiyle birlikte sivrisinek ve karasineklerin sağlık sorununun yanında vatandaşlara sıkıntı vermemesi için Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sivrisinek karasinek ve haşereyle mücadele kapsamında su kanalları, mazgallar, dere kenarları ve açık alanlarda ilaçlama çalışması başlattı.

Şikayetleri Anında Değerlendiriyoruz

Vatandaştan gelen şikâyetleri anında değerlendirdiklerini belirten Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, vatandaşların rahat bir şekilde yaz mevsimini geçirmesi için mücadeleyi etkili bir şekilde yürüttüklerini söyledi. Şeylan, "Mücadelemiz halkın katılımı sayesinde daha da başarılı olur. Biz en etkin ve modern yöntemleri kullanıyoruz. Çevre ve halk sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu mücadelede belediyemize olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük sorumluluklar düşmektedir. Vatandaşlarımız çöplerini kapalı, poşetlenmiş şekilde atmaları çok önemli. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.