Cumartesi, 13 Temmuz 2019 22:00

Başkan Şeylan’ın 15 Temmuz Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3'üncü yılında bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan 15 Temmuz’un 251 demokrasi şehidi verdiğimiz örnek bir kahramanlık destanı olduğunu belirterek;“15 Temmuz gecesi, eli kanlı Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe girişimi ile Türk Milleti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmesi ile cumhuriyet ve demokrasi tarihimizde unutulmayacak günler arasında yerini almıştır. 15 Temmuz gecesinde 251 Yurttaşımız şehit edilmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar verilmiştir. 15 Temmuz 2016 tarihini bizler hiç bir zaman unutmayacağız. Çünkü bu tarih bir taraftan vatan hainlerinin devletine ve milletine karşı başkaldırışının tarihi olmakla birlikte diğer taraftan kahraman vatandaşlarımızın nesline uygun birlik ve beraberliğinin sonucu ortaya çıkan İkinci Kurtuluş Destanının tarihidir.

Yüce Türk Milletinin bir kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un yıl dönümünde, o gece tarih yazan tüm vatandaşlarımızı, gazilerimizi minnetle, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve duayla anıyorum” dedi.