Çarşamba, 19 Haziran 2019 20:51

Başkan Şeylan Sultanbeyli’de Vanlılar Dernek Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için çalışmalara devam ediyor.

23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, AK Parti ilçe Koordinatörü İskender Şeylan İle beraber İstanbul Sultanbeyli’de Vanlılar İl  derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Cafer Kan Polat ve üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şeylan; Bu seçim sadece İstanbul için değil ülkemiz için de çok önemli. Bizde bu nedenle İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılma kararı aldık. 23 Haziran tarihine kadar kalacağımız İstanbul’da seçim çalışması yürüteceğiz. İstanbul’da hemşerimizle kucaklaşacağız ve İstanbul'un aydınlık yarınları için gayret edeceğiz. Ülkemizi önemli hizmetlerle buluşturan Binali Yıldırım’ı inşallah sizlerin destekleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğiz.” dedi.