Çarşamba, 19 Haziran 2019 20:06

Başkan Şeylan Yıldırım’a Destek İçin İstanbul Pendik’te

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için dün Esenyurt’ta bu gün ise Pendik’te çalışmalara devam etti.

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak için Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve ilçe Koordinatörü İskender Şeylan ile birlikte  Yıldırım’ın seçim çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

İstanbul’da ki seçim mesaisini Van ve Çataklı vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Pendik’te gerçekleştiren Başkan Şeylan ilçedeki Vanlı ve Çataklı esnaf ve vatandaşlarla buluşup Yıldırım’a destek istedi.