Pazartesi, 17 Haziran 2019 21:22

Başkan Vekili Karataş’tan Mantaş Ailesine Taziye Ziyareti

Belediye Başkan Vekili Cemil Karataş, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Merhume Hayriye Mantaş’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Merhume Hayriye Mantaş için Alacayer Mahallesi Çemik Sokak’ta kurulan taziye çadır ziyaretine, Belediye Başkan Vekili Cemil Karataş’a Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve AK Parti Belediye Encümenleri eşlik etti.

Başkan vekili Karataş, Taziye Sahibi İdris Mantaş ve Ailesi’ne, merhumun sevenlerine başsağlığı ve sabır diledi. Merhumun ruhuna okunan duaların ardından taziye ziyareti sona erdi.