Cuma, 14 Haziran 2019 17:47

Başkan Şeylan Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Hafta Sonu Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı  (YKS) Girecek Olan Öğrenciler İçin Başarı Mesajı Yayımladı

Şeylan Mesajında;“Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için ‘Yüksek Öğretim Kurumları Sınavları ’  önemli  bir dönüm noktasıdır. Sınavın önemi  strese ve gerilime neden olmamalıdır. Öğrencilerimizin  yıllardır hazırlandıkları uzun, yorucu, çalışma maratonu sonunda hayatlarını şekillendirecek bu sınavı  geçerek sınavda başarı elde etmelerini canı gönülden isterim. Gençlerimizin Üniversite eğitimi alması ülkemizin önemli yerlerinde görev almaları en büyük temennimdir. Hafta sonu gerçekleşecek olan Sınava girecek gençlerimize başarılar diliyor hem de onların ailelerini yakından ilgilendiren bu sınavların kendileri için hayırlara vesile olmasını diliyorum. “ dedi.