Perşembe, 13 Haziran 2019 18:20

Başkan Şeylan’dan Sarıbulak Ailesine Taziye Ziyareti

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Hakkın Rahmetine kavuşan Mehmet Sarıbulak’ın ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Şeylan’a, Belediye Başkan yardımcısı Cihan Yalçın, AK Parti ilçe Koordinatörü İskender Şeylan ve Belediye encümenleri eşlik etti.

Başkan Şeylan, Görentaş Taziye Evinde merhumun oğlu Abdulkerim Sarıbulak ve yakınlarına sabırlar diledi. Merhumun ruhuna okunan duaların ardından taziye ziyareti sona erdi.