Çarşamba, 15 Mart 2017 20:13

Başkan Vekili Akgül Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonunu Belediye Başkan vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Taş, Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari ve Pansiyon Denetleme Ekibi ile birlikte akşam saatlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Akgül ve beraberindekiler pansiyonun yemekhanesinde Öğrencilerle birlikte yemek yiyip, sohbet ederek onların istek ve sorunlarını dinledi. Akgül, eğitim ve öğretimin önemine değindiği sohbet esnasında pansiyondaki imkânlarının güzelliğinden bahsederek öğrencilere derslerine çok çalışmalarını ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Yemek sonrası etüt odalarını ve yatakhaneleri gezen Kaymakam Hacı Asım Akgül, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Ülfer´den bilgi aldı.