Perşembe, 09 Mart 2017 20:15

Minik Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Van’ın Çatak İlçesi Balköpüğü Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet Akgül Hanımefendi ve kamu kuruluşlarında görev yapan kadınları ziyaret edip kendi yaptıkları çiçekleri takdim etti.

Çatak’ta Kadınların ne kadar önemli, toplum için ne kadar değerli olduğunu göstermek için Balköpüğü Anaokulu Müdürü Ayfer Babur ve öğretmen Zuhal Engin ve minik öğrencilerin incelikle hazırladıkları çiçekleri Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet Akgül Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Şükriye Ersari, Mal müdürü Yeliz Ercan, Toplum Sağlığı merkezinde görev yapan doktor ve hemşirelere takdim ederek kutladı. Ayrıca minik eller ile hazırlanan çiçekler annelere de çocukları aracılığıyla gönderildi.

1 yorum

• Yorum Linki eğitimci Perşembe, 09 Mart 2017 20:27 yazan eğitimci

Güzel Bir Etkinlik Olmuş emeği geçen öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum...

Raporla