Pazar, 05 Mart 2017 10:51

Belediye Başkanı Akgül'den Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Mesajı

Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akgül mesajında, Eğitimin insanın kendisine, çevresine faydalı, vatanına sahip çıkan bireylerin yetiştirilmesini, toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu belirten Belediye Başkanı Akgül , şunları söyledi.
"İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve biz velilerin en önemli görevidir. Buda eğitimle öğretimle başarılır. Bugüne kadar Çatak'ın eğitim seviyesini daha yükseklere çıkarmak için desteklerimizi esirgemedik bundan sonrada eğitime her zaman destek vereceğiz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesemeden devam edecek. Eğitimine hayatlarını adayan saygıdeğer öğretmenlerimize geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum."dedi.