Pazar, 05 Mart 2017 10:27

Eğitim Bir- Sen'den Belediye Başkan Vekili Akgül'e Ziyaret

Belediye Başkan Vekili olarak göreve atanan Kaymakam Hacı Asım Akgül’e ziyaretler devam ediyor.

Belediye başkanlığı görevine atanan İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memur Sen Başkanı Osman Ayşin; "Biz büyük bir sivil toplum kuruluşuyuz. Eğitimin sorunlarının çözülmesi noktasında sorumluluk almayı her zaman kendimize en kutlu vazife bildik. Bu doğrultuda da hareket etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Sorunlar üzerinde büyük bir duyarlılık gösteriyor, çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Birlik, beraberlik içinde ilçemizdeki eğitim seviyesini daha yüksek çıtalara çıkarmak bizim en ulvi hedefimiz olmuştur. Değerli Kaymakamımız Hacı Asım Akgül’e de yeni görevinde başarılar diliyoruz."dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hacı Asım Akgül ise, “Eğitim bizim en çok üzerinde durduğumuz alanımızdır. Eğitimde daha kaliteli, daha nitelikli bir seviyeye ulaşabilmek adına hep birlikte hareket etmeliyiz. Bizler ‘birlikten kuvvet doğar’ sözünün inancını yaşıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesilleri en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız, bundan hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın.’’ dedi.
Yapılan ziyarette Memur Sen Başkanı Osman Ayşin, Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çatak ilçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, Çatak Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi İnan’da bulundu.