Çarşamba, 04 Temmuz 2018 17:08

Her Yerde Çalışma Var

Çatak Belediyesi ilçenin en ücra bölgelerine olduğu gibi merkez mahallelerinde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu yıl adeta parke taşı döşemede atılım hamlesi başlatan Çatak Belediyesi merkez Selçuklu Mahallesi ile ilçe merkezine 13 bin metrekare parke taşı döşeyerek ilçenin görünümünü değiştirdi. Şelçuklu Mahallesi Muhtarı Ercan Salçuk ilçenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül geldiği günden beri ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi. Birçok alanda yenilikler yaptı. İlçemiz şimdi çok daha yaşanabilir bir hale geldi. Emeği geçen herkesi çok teşekkür ediyoruz" dedi.