Pazar, 01 Temmuz 2018 21:51

İlçe Müftüsü Günay'a Veda Yemeği

Çatak'ta 3 yıldan beri görev yapan ve Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne tayini  çıkan İlçe Müftüsü İlhan Günay'a Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül tarafından veda yemeği verildi.

Yeni mesire alanında verilen yemeğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Eşi Demet Akgül, ilçede görev yapan savcı ve hakimler, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve kurum amirleri katıldı. Yemekten önce Akgül, Günay'a

özverili çalışmalarından dolayı Türk Bayrağı ve başarı belgesi verdi.

İLÇEMİZDE ÇOK EMEĞİ VAR

Yemekte konuşan Akgül, "Saygıdeğer müftümüzün tayininin çıkmasından dolayı üzülüyoruz. Ancak gittiği yerlerde de Çatak'ta olduğu gibi güzel hizmetler yapacağı düşüncesi ile Diyarbakır'ın Silvan ilçesine tayin olmasından dolayı seviniyoruz. Müftümüzün tecrübe ve bilgi birikiminden istifade ettik. Müftümüz mahalle ziyaretleri, taziye ziyaretlerinde hemen hemen tüm etkinliklerde bana eşlik etti. İlçemize 04-06 yaş Kuran kursu çalışmalarında çok büyük emeği oldu. Her cuma ayrı bir mahallede vatandaşlar ile buluşup vaaz verir halkı dinlerdi. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Müftümüze yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

MANEVİ HAYATIMIZA KATKI SUNDU

AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ise, müftü Günay'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “İlçemizin çok değerli Müftüsü ilhan Günay'ın Diyarbakır iline tayini çıkması münasebetiyle bir araya geldik. Kendisinin yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ailesi ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Müftü bey 3 yılı aşkın bir süre ilçemize hizmet etti. İlçemizin manevi hayatına çok güzel katkılar sağladı. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum" dedi.

GÜNAY HELALLİK İSTEDİ

İlçe Müftüsü İlhan Günay yaptığı veda konuşmasında helallik istedi. Günay, “Rabbim Çatak'ımıza, ülkemize, bütün şehirlerimize huzur birlik, kardeşlik ihsan eylesin. Programımıza teşrif eden başta Sayın Kaymakamım Akgül'e, Sayın Ak Parti İlçe Başkanım Babur ve değerli kurum amirleri arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kaymakam Beyin göreve başlaması ile beraber elimiz güçlendi. Hizmet anlayışı değişti ve Çatak'taki kurum amirleri arasındaki sevgi muhabbet çok iyi oldu. Başka bir yerde herhalde yok diye düşünüyorum. Tabi biz devlet memuruyuz. Devletimizin uygun gördüğü yere gideriz. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yaparız. Özellikle 2017- 2018 Kaymakam Beyin Belediye Başkan Vekilliğine atanması ile İlçe Müftülüğümüzün hizmetleri en ücra mahallelere ve sokaklara kadar ulaştı. Kuran kurslarından, camilere, taziye evlerine yapılan tüm çalışmalar dört dörtlük oldu. Yani hayaldi. Hiç kimse bu kadar destek vermezdi. Sadece bize değil, diğer kurum amirlerine de desteklerini esirgemedi" dedi.

Güneşli

Güneşli