Pazar, 01 Temmuz 2018 21:46

İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Paketi

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 koli gıda malzemesi dağıtıldı.

Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü (SYDV) ve Çatak Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve kırsal mahallerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün talimatıyla Gevaş Tarım Kredi Kooperatifi'nden satın alınan gıdalar koliler halinde dağıtılmaya başlandı. Belediye görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürülen kolilerin içerisinde yağ, nohut, kuru fasulye, pirinç, kırmızı mercimek, bulgur, toz şeker, şehriye, makarna, un, zeytin, çay, hazır çorba ve salça bulunuyor.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BULDUK

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile belediye ekiplerinin çok titiz bir çalışma yaptıklarını belirterek, "İlçe merkezi ve en uzak kırsal mahalle ve sokaklarda ikamet eden vatandaşlarımızın  kolileri adreslerine kadar teslim edilecek. Her aileye 1 koli veriyoruz" dedi.

Açık

Açık