Cumartesi, 23 Haziran 2018 21:20

AK Parti Milletvekili Adaylarından Kaymakam Akgül’e Ziyaret

Van’da seçim çalışmalarını yürüten Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Adayları beraberindeki partililerle Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Ak Parti Çatak İlçe Başkanı Tahsin Babur, Ak Parti Van Milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar, önceki dönemlerde Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlığı görevlerini yapan ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Gülşen Orhan, Kanaat önderi Mehmet Salih Özbek ve çok sayıda AK Parti teşkilat üyeleri bulundu.

Ziyarette ilçemizin genel durumu, devam eden bazı yatırımların son durumu ve çeşitli ihtiyaçlar konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek seçim sürecinin ülkemiz, milletimiz ve kendileri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açık

Açık