Perşembe, 04 Ocak 2018 18:17

Akademik Başarıyı Artırma Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Çatak Kaymakamı H.Asım Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin KIREKİN,İl Milli Eğitim Müdürlüğünde öğrenci işlerinde sorumlu şube Müdürleri ve Çatak ilçesinde görevli okul ve kurum müdürleri katıldı.

Çatak ilçe milli eğitim şube müdürü M.Metin YALTAY tarafından slayt eşliğinde ilçenin eğitim ve öğretimine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin KIREKİN tarafından özellikle başarı durumu düşük derslere yönelik önem verilmesini vurguladı. Bu konuda okul idarecilerine büyük görevler düştüğünü söyledi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri kendi birimlerini ilgilendiren konulara değindi. İlçe Kaymakamı H:Asım Akgül ise özellikle öğrencilerin okuma alışkanlığı kazandırılmasını gerektiğini söyledi.

Hafif Yağmurlu

Hafif Yağmurlu