Cumartesi, 30 Aralık 2017 08:50

Kayabogaz ilk ve ortaokulu öğrencilerine sıcak yemek

Çatak'ın taşımalı sistemle eğitim veren Kayaboğaz ilk ve ortaokuluna Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediyesi tarafından yaptırılan yeni yemekhane törenle hizmete açıldı. yemekhane sayesinde öğrenciler hergün üç çeşit sıcak yemek yiyecek.

Eğitime büyük önem veren Van Büyükşehir ve Çatak Belediyesi öğrencilerin öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim görmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için önemli bir adım daha attı. İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Kayaboğazı Mahallesi'ndeki ilk ve ortaokula çevredeki mahallelerden taşımalı olarak gelen öğrencilere yeni bir yemekhane yapıldı. 200 kişilik yemekhane de  yapılan törenle hizmete açıldı. Törene  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan,  Belediye Fen İşleri Müdürü Okan Babur katıldı.

Bulutlu

-3°C