Cumartesi, 30 Aralık 2017 08:26

Mini kar küreme araçları ilk görevde göz doldurdu

Kış aylarının çetin geçtiği ve yoğun kar yağışının olduğu Çatak'ta, belediye tarafından alınan 2 mini kar küreme aracı ilk kar yağışının ardından çıktıkları görevde göz doldurdu.

Kış mevsimi  ve kar yağışı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Çatak Belediyesi, özellikle büyük iş makinelerinin giremediği dar sokaklar ile kaldırımları temizlemede kullanmak üzere aldığı 2 mini kar küreme aracını alana çıkardı. İlk kar yağışı ile birlikte göreve çıkan 2 kar küreme aracı, ara sokaklara girerek, kısa sürede yolları açıp kaldırımları temizledi. 24 saat hizmet verecek araçların bu çalışması vatandaşlardan tam not aldı.

Güneşli

Güneşli