Pazar, 24 Aralık 2017 11:06

Çatak'ta Okul Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı

Çatak'ta okul sağlığı ve güvenliği ile ilgili önemli bir toplantı yapıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, toplantıda ilgili birimleri sağlık ve güvenlik konularında sık sık uyardı.

Belediye konferans salonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) Müdürü Dr. Gözde Arslan ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda ilk olarak TSM Müdürü Dr. Gözde Arslan tarafından okul sağlığı ve hijyen konusunda bir sunum yapıldı. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz ve İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan ise okul güvenliği ile ilgili konuşmalar yaptı. Toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilgili birimleri sağlık ve güvenlik açısından tedbirlerini en üst seviyede tutması konusunda uyardı. Toplantı alınan kararların tek tek okunmasının ardından son buldu.