Pazartesi, 11 Ocak 2021 17:18

Şehitler Cami ve Çeşme İnşaatı Tamamlandı

Van Çatak Karayolunda geçtiğimiz aylarda başlatılan Şehitler Cami ve Çeşmesi inşaatı tamamlandı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Van Karayolunun 15. Kilometresi Görentaş Bölgesinde Çatak Bahçesaray ve Siirt Pervari İlçe yollarını kullanan vatandaşların soluklanıp dinlenmeleri ve ibadetlerini rahatlıkla yapmaları için yapılan Şehitler Cami ve Çeşmesinde incelemelerde bulundu.

“Başkan Şeylan, daha önce burada ufak bir su akıntısı vardı. Vatandaşlarımız hep burada dinleniyordu. Taş ve toprağın üzerinde ibadetlerini yapıyordu. Belediye olarak sorunu ortadan kaldırmak için çalışma yaptık ve Allaha çok şükür tamamladık. Dinlenen vatandaşlar ile konuştum. Verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdiler. Şehitler Çeşmesi yapımında katkısı ve emeği olan herkese şahsım ve vatandaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.