Perşembe, 07 Ocak 2021 17:27

Başkan Şeylan'dan TSM Başkanı Seven’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Çatak Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığına atanan Dr. Esra Seven'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte Çatak TSM Başkanlığına atanan Dr. Esra Seven'i makamında ziyaret etti. Başkan Dr. Seven’e yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Bu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Dr. Esra Seven’de Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a ve İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Şeylan ziyaret sonunda Dr. Seven’e Çatak’a özgü Şehzade Kelebek Tablosunu taktim etti.