×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 02 Aralık 2020 17:43

Çatak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Çatak Belediyesi ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı çözüm sağlamak ve vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Çatak halkına daha iyi ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermek adına araç filosunu genişletmeye devam eden Çatak Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibesiyle araç filosunu güçlendirdi. Fen İşleri Müdürlüğüne alınan 13+1,5 metreküp kapasiteli ve 2020 model ( Mercedes ) çöp kamyonunun ilçe halkının hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan “Göreve başladığımız günden bu güne daha temiz ve daha güzel bir Çatak için çalışıyoruz. Bize çöp kamyonumuzu hibe eden Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere desteklerini esirgemeyen Van AK Parti Milletvekillerine şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkür ederim.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr