×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 24 Kasım 2020 17:01

Başkan Şeylan’dan Kıyıcak İlkokuluna Öğretmenler Günü Ziyareti

Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Kıyıcak İlkokulu Öğretmenlerini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile ilçeye 27km uzaklıkta bulunan Kıyıcak İlkokulunu ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.

İdareci ve öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Şeylan;

“Her insanın hayatından muhakkak ki bir öğretmen geçmiştir. Sizler yaptığınız bu kutsal görev ile geleceğimizi yetiştiriyorsunuz. Siz öğretmenlerimizin kıymeti her zaman bilinmeli yaptığınız mesleğin ehemmiyeti göz ardı edilmemelidir. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü memleketlerinizden gelip Kato Dağının eteklerinde öğrencilerimiz için yaptığınız fedakar çalışmalarınız bir teşekküre sığmaz. Dünya olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Uzaktan eğitimle de olsa eğitimleri aksatmamaya çalışıyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun 24 Kasım Öğretmenler Günüz Kutlu Olsun.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr