Çarşamba, 05 Ağustos 2020 11:08

Çatak Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan başkanlığında gerçekleştirildi.

Korona virüs salgını dolayısıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen Meclis toplantısında belediye hizmetleri ile ilgili konular ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, meclis üyelerinin geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik ederek çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdi. Korona virüsle mücadele çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Şeylan, “Değerli arkadaşlar, pandemi sürecini hala yaşıyoruz. Bunun için gerekli tedbirleri alıp kurallara uymamız gerekiyor.Çatak Belediyesi olarak bu konuda ilk günkü gibi gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da bu süreçte valiliğimizce belirlenen kurallara uymalarını rica ediyoruz” dedi.

Toplam 10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Başkan Şeylan, alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek, meclis üyelerine teşekkür etti.