×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 30 Temmuz 2020 15:37

Başkan Şeylan’ın Kurban Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında Kurban Bayramı hareketliliğinin yaşanacağı bu günlerde Koronavirüs tedbirleri kapsamında Salgının bulaşma riskinin çok yüksek olduğunu unutmayıp maske ve mesafe kuralına uymaya daha çok dikkat etmemiz gerektiğini vurgulayarak;

“Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi duygularımızı geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bu Bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. 

Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, kardeşlik ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bu anlamlı günlerde gönüllerimizi bir sevinç yumağı hâline getirmeliyiz. Fakat hepinizin de bildiği gibi bu yıl tüm Dünya Kovid salgınıyla mücadele etmekte. Bizler de bu mücadelemizi en iyi şekilde sürdürmekteyiz. Ülkemizin normalleşme sürecine girdiği şu günlerde de tedbiri elden bırakmayalım. Bu bayramda sevdiklerimizi evlerine gidip ziyaret etmek yerine telefonla arayarak bayramlarını kutlayalım. Unutmayalım ki bu günler geçici eğer sabırlı olursak çok güzel günler bizi beklemekte.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çataklı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin ve milletimizin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.Bayramınız mübarek olsun.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr