Çarşamba, 22 Temmuz 2020 15:51

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Bilmez’den Çatak Üs Bölgesine Ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çatak ile Siirt Pervari arasında yer alan 3 bin rakımlı Belbuka Üs Bölgesini ziyaret etti.

Vali Mehmet Emin Bilmeze ziyarette Vali Yardımcısı Ferhat Atar ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit eşlik etti. Helikopterle Belbuka Üs Bölgesine giden Vali Bilmez, Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan tarafından karşılandı. Üs Bölgesinde yapımı devam eden karakol inşaatını yerinde inceleyen Vali Bilmez, inşaatın son durumu hakkında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Nöbet mevzilerini gezen Vali Bilmez orada görev yapan askerlere moral verdi.

Üs Bölgesinin ziyaretinin ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler Çatak Belediyesine geldi. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ile Başkanlık  makamında ilçede devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulunup bir süre sohbet ettikten sonra İlçe’den ayrıldılar.