Perşembe, 28 May 2020 19:00

Başkan Şeylan Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

İlçemize bağlı Narlı Mahallesinde oturan ve evlerinde çıkan yangında tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen Baran ailesini Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan ziyaret etti.

İlçe merkezine yaklaşık 32 kilometre mesafede bulunan Narlı Mahallesinde önceki gün Sebahattin Baran’a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Yangında can kaybı yaşanmazken, evde bulunan eşyalar tamamıyla yanarak ev kullanılmaz hale geldi.

Başkan Şeylan ziyarette Sebahattin Baran ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek;

“Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.  Yanan evimizde gerekli incelemeleri yaptık. Maalesef çıkan yangında evimiz kullanılamaz hale gelmiş ve eşyaların hepsi tamamen yanmış. Ailemizin mağduriyetinin en kısa zamanda giderilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması yönünde gerekli talimatları verdim. Evi yanan ailemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Evi yanan Sebahattin Baran, Belediye Başkanı Şeylan’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Çıkan yangında evinin çok büyük hasar gördüğünü ve evdeki eşyaların tamamının yanarak kullanılamaz hale geldiğini belirterek, “Allah razı olsun Belediye Başkanımız ziyaretimize geldi. Sağolsun bu kötü günümüzde Belediyemizi yanımızda görmek bizleri çok memnun etti ”dedi.