×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 18 May 2020 17:47

Başkan Şeylan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Şeylan Mesajında;

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işgal altındaki vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek adına 16 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuruyla İstanbul'dan yola çıkarak, Samsun'a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un

  1. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Mukaddes Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı yolunda, milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren milletimiz, birbirine kenetlenerek kutlu bir şahlanış ve diriliş gerçekleştirmiştir. 19 Mayıs Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bu güne anlam katan gençlerimize, ecdadımızın bu vatan topraklarını korumak için yaptığı fedakârlıkları göstererek, ecdatları ile gurur duymalarını ve bize bıraktıkları mirasa en güzel şekilde sahip çıkmalarını sağlamamız gerekir.

Bugünün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de  gençlerimize verilen önemin ve değerin bir göstergesidir.

Gençler, milletlerin ve devletlerin en mühim güç kaynağıdır. Geçmişini unutmayan, inançlı, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. 

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraber çarpıştığı silah arkadaşları başta olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor muhterem gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr